Gagy Imre

 

Sant foarte multumit de lucrare, baietii au montat bine, am fost tratat excelent la birou, in casa e mult mai cald, ferestrele sant mai frumoase ca la vecini si functioneaza foarte bine, se imbina foarte frumos culoarea stejar auriu a ferestrelor cu, culoarea casei, recomand si la altii.

Olteanu Daniela

 

Am o parere foarte buna, casa este foarte calduroasa, mai ales ca a ales 6cam.cu 3coli sticla, am fost tratati foarte bine la birou, estetic tamplaria arata foarte bine, este foarte multumita, problemele aparute la lucrare de-a lungul timpului s-au remediat in cel mai scurt timp.

Naste Eusebio

 

Sant foarte multumit, am avut o colaborare foarte buna cu echipa de vanzari, cu baietii nu au fost probleme si nici la montaj, am economie la gaz deoarece am ales profilul cu 6cam. 3Coli sticla, – am platit iarna in dec, ian.=460 lei/130mp, ferestrele sant superbe.

Adorijan Arpad

 

Am o parere buna, baietii au fort rapizi si au montat bine, nu am nimic de obiectat fata de colaborarea cu Bombardier, estetic casa arata foarte bine cu ferestrele de la Bombardier, am sa va recomand si la prietenii mei.

Radutiu Nicolae

 

A fost ok pana in prezent, nu transpira, izoleaza foarte bine, feroneria, ghederele sunt ok, sant foarte multumit , baietii au montat repede si bine, am fost tratat foarte bine de echipa Bombardier.

Moldovan Matyas

 

Sant foarte multumit cum am fost tratat de echipa de vanzari si baietii de la montaj, sigur am sa va recomand si la altii, nu am nimic de reprosat fata de functionalitatea ferestrelor, izolarea este foarte buna, ferestrele sant foarte frumoase si dau un aspect placut casei.

Barkoczy Attila

 

Colaborarea cu dvs. a decurs asa cum ma asteptam, adica foarte bine, sant placut impresionat de ceea ce a iesit in urma colaborarii cu firma Bombardier, am fost tratat foarte bine, dorintele mi-au fost indeplinite, fatada cladirii are un aspect total diferit fata de ce era inaite, adica foarte frumos, ferestrele si usile functioneaza foarte bine.

Gainar Emil

 

Sant foarte multumit, am o parere foarte buna despre firma Bombardier impreuna cu echipa de vanzari si montaj, am respectat tot ce am promis, nu au fost probleme pana acum, caliatatea ferestrelor este foarte buna si sant frumoase, izoleaza foarte bine.

Call Now Button