Glafuri si plase insecte

Ferestre PVC Brasov

Glafuri

Glafurile BOMBARDIER au un rol funcţional foarte important prin protecţia asigurată pereţilor, dar şi unul estetic, definitivând aspectul sistemului de tâmplărie.

Glafuri interioare: fabricate din PVC extrudat, rezistente la umezeală, temperaturi înalte, zgârieturi, uşor de întreţinut, se pot comanda în diferite nuanţe de imitaţie de lemn.

Glafuri exterioare: fabricate din aluminiu vopsit în câmp electrostatic, foarte rezistente la intemperii, protejează zidurile exterioare, înfrumuseţează aspectul faţadei clădirilor, se pot comanda în diferite culori.

10

Ani experienta

680

Proiecte

18

Tipuri de produse

5000

Clienți mulțumiți

Tamplarie PVC Brasov

Plase insecte

Gama de accesorii este completată cu diverse tipuri de plase contra insectelor: clasice (cu balama, care pot fi montate pe orice tip de tâmplarie) sau rulou (cu casetă şi ghidaje şi care nu se îndepărtează pe timpul iernii).

Plasele cu balama sunt disponibile în două culori, alb şi maro. Plasa propriu-zisă este din fibră de sticlă ignifugă. Fixarea plasei se face cu balamale şi blocatori iar deschiderea ei se face în exteriorul tâmplăriei.

Plasele tip rulou sunt compuse din casetă şi ghidaje din aluminiu vopsit în câmp electrostatic. Ghidajele au perii ce nu permit ieşirea plasei de pe şine. Aceste plase au un mod de acţionare foarte uşor, ridicarea şi coborârea se face prin simpla tragere a şnurului de acţionare. Culorile standard ale profilului sunt alb şi maro dar la comandă poate fi vopsit în orice culoare dorită. Sita este din fibră de sticlă cu ochiuri foarte fine, culoarea sitei este gri sau negru.

Plasele plisse sunt cele mai moderne plase contra insectelor, cu o fiabilitate şi eficienţă maximă. Pot fi confecţionate la dimensiuni mari, până la 3200 mm lăţime şi 2400 mm înaltime. Rama plaselor plise este confecţionată din aluminiu extrudat, vopsit în câmp electrostatic şi este disponibilă în două culori standard, alb şi maro. Culoarea fibrei este gri închis. Plasele plisse se acţionează uşor, atât pe verticală cât şi pe orizontală.

Avantajele

Care Sunt Beneficiile
Obtinute In Urma Colaborarii

Corectitudinea, seriozitatea, calitatea produselor si suportul permanent si rapid oferit clienţilor reprezinta atuuri care au facut din BOMBARDIER un participant recunoscut pe piaţa de tâmplărie PVC.

Rapiditate in servicii

Respectam termenele limita asumate si oferim suport permanent si rapid clientilor.

Calitate

Produsele noastre sunt facute din materiale de calitate superioara.

Echipa dinamica

Echipa noastra este tanara, dinamica, flexibila si mereu gata sa ajute.

Gama de produse

Bombardier Termopan are o varietate mare de produse, de la ferestre si usi la accesorii.

Ferestrele Bombardier Sunt Create Sa Ofere O Viata Mai Frumoasa!

Nu ezita sa ne contactezi acum pentru produsele noastre!

Call Now Button