Despre noi

Ferestre Termopan Brasov

Bombardier Brasov

Succesul companiei noastre se datoreaza atentiei deosebite in directia imbunatatirii permanente a competentei si calificarii angajatilor. Acest aspect reprezinta garantia nivelului superior calitativ al serviciilor oferite clientilor noştri.

Echipa BOMBARDIER este tanara, dinamica, flexibila, mereu interesata in a face tot ceea ce este necesar pentru ca fiecare client să fie multumit si sa aibe siguranta unei investitii pe termen lung.

Obiectivul politicii de resurse umane BOMBARDIER este integrarea la cel mai bun nivel a tuturor angajaţilor şi crearea unui spirit puternic, caracteristic companiei. Rezultatul urmărit este constientizarea faptului că doar lucrand impreuna, ca echipa, vom fi din ce in ce mai performanţi.

Relatiile de parteneriat construite atat cu furnizorii cat şi cu clienţii noştri sunt bazate pe angajare pe termen lung, incredere şi corectitudine, transparenta si suport.
Eforturile noastre sunt îndreptate continuu catre satisfacerea optima a cerintelor şi cresterea calitatii produselor si serviciilor oferite.
Seriozitatea, responsabilitatea şi orientarea spre performanţa sunt directiile noastre de acţiune în prezent si în viitor

Echipa bombardier

Ce Oferim Noi

BOMBARDIER BRASOV ofera o gama larga de produse si servicii flexibile.

Reprezentanţii BOMBARDIER urmaresc sa ofere produse şi servicii care sa raspunda cat mai corect si eficient cerintelor beneficiarilor sau sa gaseasca solutii pentru oricare situaţie speciala.
Respectul acordat neconditionat clientilor şi adaptarea rapida la cerinţele pietei, reprezinta aspecte ce caracterizeaza modul de lucru in cadrul companiei.

10

Ani experienta

680

Proiecte

18

Tipuri de produse

5000

Clienți mulțumiți

bombardier

Certificari

Ferestrele Bombardier Sunt Create Sa Ofere O Viata Mai Frumoasa!

Nu ezita sa ne contactezi acum pentru produsele noastre!

Call Now Button