Usi de garaj

Usi garaj

Uşi garaj secţionale din oferta noastră sunt cele mai moderne şi fiabile uşi de pe piaţa europeană, pentru aplicaţii rezidenţiale sau industriale. Alternativ, puteţi găsi la noi şi uşi de garaj tip rulou, de calitate superioară şi în conformitate cu normele europene de exploatare şi siguranţă dar şi uşi basculante, în aceleaşi standarde de calitate.
Culorile disponibile în stoc la uşile de garaj tip rulou sunt: alb, maro închis şi maro deschis. La comandă insă, pot fi executate în orice culoare RAL sau cu imitaţie de lemn. Montajul uşilor de garaj tip rulou se poate face la exterior, la interior sau în gol. Indiferent de varianta de montaj, ansamblul uşii de garaj nu va obtura spaţiul sau restrange utilitatea garajului.

usi garaj

 Detalii tehnice usi garaj:

  • lamelele sunt din aluminiu, vopsite electrostatic; interiorul lamelelor este din spumă poliuretanică de înaltă densitate; lamelele au grosimi de 13,5 sau 17 mm iar inălţimea este de 55 sau 77 mm
  • ghidajul este executat din aluminiu extrudat şi prevăzut cu perii izolante
  • caseta de protecţie este confecţionată din tablă de aluminiu vopsită electrostatic, cu capac de vizitare; dimensiunile casetei sunt 300 mm înălţime şi 300 mm adâncime
  • motorul cu ax interior din oţel generează o forţa de pană la 120Nm
  • manivela este detaşabilă, se foloseşte la acţionarea manuală de urgenţă
  • chederele interioare sunt din cauciuc de 2,5 mm

Mod de acţionare: Uşile de garaj tip rulou pot fi acţionate electric cu comandă la buton sau prin telecomandă sau acţionate manual cu arc sau cu manivelă.