Echipa BOMBARDIER

Bombardier Brasov

Succesul companiei noastre se datoreaza atentiei deosebite in directia imbunatatirii permanente a competentei si calificarii angajatilor. Acest aspect reprezinta garantia nivelului superior calitativ al serviciilor oferite clientilor noştri.

Echipa BOMBARDIER este tanara, dinamica, flexibila, mereu interesata in a face tot ceea ce este necesar pentru ca fiecare client să fie multumit si sa aibe siguranta unei investitii pe termen lung.

Obiectivul politicii de resurse umane BOMBARDIER este integrarea la cel mai bun nivel a tuturor angajaţilor şi crearea unui spirit puternic, caracteristic companiei. Rezultatul urmărit este constientizarea faptului că doar lucrand impreuna, ca echipa, vom fi din ce in ce mai performanţi.

Relatiile de parteneriat construite atat cu furnizorii cat şi cu clienţii noştri sunt bazate pe angajare pe termen lung, incredere şi corectitudine, transparenta si suport.
Eforturile noastre sunt îndreptate continuu catre satisfacerea optima a cerintelor şi cresterea calitatii produselor si serviciilor oferite.
Seriozitatea, responsabilitatea şi orientarea spre performanţa sunt directiile noastre de acţiune în prezent si în viitor.

BOMBARDIER BRASOV ofera o gama larga de produse si servicii flexibile.

Reprezentanţii BOMBARDIER urmaresc sa ofere produse şi servicii care sa raspunda cat mai corect si eficient cerintelor beneficiarilor sau sa gaseasca solutii pentru oricare situaţie speciala.
Respectul acordat neconditionat clientilor şi adaptarea rapida la cerinţele pietei, reprezinta aspecte ce caracterizeaza modul de lucru in cadrul companiei .

bombardiesalariati2013 (1)
bombardier-img-noua

Partenerii BOMBARDIER

logo0

KOMMERLING a intrat de curand in portofoliul BOMBARDIER, aducand un plus la nivel de experienta, calitate, notorietate. PROFINE, proprietarul marcii este clasificat pe prima pozitie la nivel mondial ca si volum de piata detinut in domeniul sistemelor de tamplarie PVC. Argumentele prin care se evidentiaza tamplaria cu profil KOMMERLING – ecologica, economica, estetica, protectiva termic si fonic, sigura, individuala, confirma pozitionarea in categoria de ferestre germane premium.
www.koemmerling.ro

SIP_Logo_20140304-18210-1g0yhcc

Prin colaborarea cu SALAMANDER Industrie Produkte, Bombardier va ofera o linie de profile durabile si elegante, produse de unul dintre cei mai inovativi specialisti in extrudarea profilelor PVC. Abordarea SALAMANDER se remarca prin implementarea tehnologiilor cu randamente energetice inalte. Retetele de productie unice, mixturile speciale si liniile tehnologice dezvoltate „in-house” la care se adauga controlul de calitate foarte strict fac ca profilele SALAMANDER sa beneficieze de parametri tehnici inalti dar mai ales constanti. Foarte important: profilele din PVC Salamander sunt produse exclusiv in Germania!
www.sip-windows.com

Roto_logo (Custom)

Recunoscuţi pe plan internaţional pentru soluţiile inovatoare, personalizate şi sigure în tehnologia internaţională de feronerie, concepute de o echipă formată din cei mai buni designeri şi ingineri. A face viaţa mai uşoară pentru toată lumea prin dărâmarea barierelor – aceasta este doar una din viziunile ROTO. Ca deschizător de drumuri în domeniul tehnologiilor inovative pentru ferestre, ROTO crede că viitorul său constă în realizarea unei îmbinări inteligente a siguranţei, eficienţei şi confortului.
www.roto-romania.ro

010799393 (Custom)

LUSTIC INVEST se remarcă prin calitatea produselor şi serviciilor oferite, seriozitatea şi profesionalismul personalului, precum şi prin flexibilitate şi capabilitate privind găsirea de soluţii pentru diverse aplicaţii speciale. Compania are o binemeritata notorietate devenind, in timp, unul din producatorii de referinta de pe piata de profil din Romania.
www.lustic.ro

Certificari

bombardier-certificare-1
bombardier-certificare-2
bombardier-certificare-3
agrement-tehnic-bombardier2
aviz-tehnic-bombardier